ΥΠΠΑΝ προς Γονείς: Να συμβάλετε για ν’ αποφευχθούν εκδηλώσεις την Τσικνοπέμπτη


 Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου είχε σήμερα τηλεδιάσκεψη με τους Προέδρους και μέλη των διοικητικών συμβουλίων  των Παγκύπριων Συνομοσπονδιών Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης και της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Γονέων και Κηδεμόνων Δημόσιων και Κοινοτικών Νηπιαγωγείων.

Στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν, επίσης, από πλευράς Υπουργείου ο Γενικός Διευθυντής κ. Κύπρος Κυπριανού, ο Διευθυντής Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης κ. Κυπριανός Λούης, ο Διευθυντής Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης κ. Ηλίας Μαρκάτζιης και ο Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης κ. Μάριος Στυλιανίδης.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, ο Υπουργός, επισημαίνοντας τη σημασία που έχει η τήρηση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων, κάλεσε τους γονείς όπως συμβάλουν, συμβουλεύοντας και τα παιδία, ώστε να αποφευχθούν στα σχολεία εκδηλώσεις που συνηθίζονταν την Τσικνοπέμπτη. Διότι φέτος, πρόσθεσε ο κ. Προδρόμου, στη βάση των μέτρων που ισχύουν, δεν θα ήταν δυνατόν να γίνουν τέτοιες εκδηλώσεις.

Σχετικές οδηγίες, σημείωσε τέλος ο Υπουργός Παιδείας, έχουν ήδη σταλεί με εγκύκλιο στα σχολεία.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1574