Σύσκεψη Υπουργού Παιδείας με τη Γραμματεία της ΠΣΕΜ


Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου προήδρευσε σήμερα, στο Υπουργείο, σύσκεψης με τη Γραμματεία της ΠΣΕΜ. Από πλευράς Υπουργείου συμμετείχαν  ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου κ. Κύπρος Κυπριανού, ο Διευθυντής Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης κ. Ηλίας Μαρκάτζιης και ο Γενικός Επιθεωρητής Μέσης Εκπαίδευσης κ. Νικόλας Γιασουμή.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης ο Υπουργός ενημέρωσε του εκπροσώπους των μαθητών/τριών για την πρόταση διεξαγωγής των Παγκύπριων Εξετάσεων Τετραμήνων από την επόμενη σχολική χρονιά, η οποία έχει ήδη τύχει νομοτεχνικού ελέγχου από τη Νομική Υπηρεσία και θα κατατεθεί στη Βουλή το αμέσως επόμενο διάστημα.

Κατά τη διάρκεια τη σύσκεψης δόθηκε η ευκαιρία στους εκπροσώπους της ΠΣΕΜ να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους, ενώ διευκρινιστήκαν από τον Υπουργό και συγκεκριμένα θέματα όσον αφορά στη διεξαγωγή των εν λόγω εξετάσεων.

Τέλος, ο κ. Προδρόμου σημείωσε ότι η Γραμματεία της ΠΣΕΜ θα λάβει το νομοσχέδιο και γραπτώς και συμφωνήθηκε να γίνει νέα συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα.

Comments (0)

Add a new comment:


Newsletter


242