Προσπάθεια ΥΠΠΑΝ - Γονέων Μέσης να ενθαρρυνθεί ο εμβολιασμός των μαθητών/τριών


Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου πραγματοποίησε σήμερα, στο Υπουργείο, σύσκεψη με την Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης. Στην σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, από πλευράς Υπουργείου, ο Γενικός Διευθυντής κ. Κύπρος Κυπριανού, ο Διευθυντής Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης δρ Κυπριανός Λούης και ο Διευθυντής Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης δρ Ηλίας Μαρκάτζιης.

Στη διάρκεια της σύσκεψης, ο Υπουργός Παιδείας ενημέρωσε την ηγεσία των οργανωμένων γονέων για το υγειονομικό πρωτόκολλο και ότι η επιδίωξή του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) είναι να έχουμε φοίτηση με φυσική παρουσία.

Φέτος, πρόσθεσε ο κ. Προδρόμου, σε αντίθεση με πέρσι έχουμε στη διάθεση μας και το εμβόλιο, το οποίο αποτελεί ένα τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα και τόνισε ότι πρέπει να σκεφτούμε την υγεία των παιδιών μας. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε ότι θα καταβληθεί μια κοινή προσπάθεια από το Υπουργείο και τους οργανωμένους γονείς ώστε να ενθαρρυνθεί ο εμβολιασμός των μαθητών και μαθητριών μας.

Ο κ. Προδρόμου ανέφερε τέλος ότι τόσο οι γονείς όσο και οι εκπαιδευτικοί έχουν βοηθήσει σημαντικά στη διαχείριση της πανδημίας στα σχολεία κατά την προηγούμενη χρονιά, ενώ σε αυτό συνέβαλε και η θετική ανταπόκριση των μαθητών και μαθητριών μας.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός άκουσε τις εισηγήσεις των οργανωμένων γονέων και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










923