Ο Προδρόμου ενημέρωσε τους Γονείς Μέσης για εισηγήσεις για την Αξιολόγηση στα Λύκεια και στις Τεχνικές


Και για τις εισηγήσεις του ΔΗΚΟ για βελτιωτικές αλλαγές στο Σύστημα Αξιολόγησης Μαθητών/τριών.

Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου πραγματοποίησε σήμερα, στο Υπουργείο, σύσκεψη με εκπροσώπους της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης. Στη σύσκεψη συμμετείχε επίσης, από πλευράς Υπουργείου, ο Γενικός Επιθεωρητής Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης κ. Νικόλας Γιασουμή και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης, ο Υπουργός ενημέρωσε τους εκπροσώπους των οργανωμένων γονέων για τις εισηγήσεις που επεξεργάζεται το Υπουργείο σχετικά με τη διαμόρφωση της Συντρέχουσας Αξιολόγησης στα Λύκεια και στις Τεχνικές Σχολές, και σχετικά με τον περιορισμό των γραπτών ασκήσεων. Έγινε, επίσης, συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με προτάσεις που ακούστηκαν στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας.

Παράλληλα, συζητήθηκαν και άλλες ιδέες και σκέψεις για την αξιολόγηση των μαθητών/τριών, ενώ ο Υπουργός ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Συνομοσπονδίας ότι εξετάζονται εισηγήσεις που κατατέθηκαν από το ΔΗΚΟ προκειμένου να υιοθετηθούν κάποιες βελτιωτικές αλλαγές στο Σύστημα Αξιολόγησης Μαθητών/τριών.

Συμφωνήθηκε, τέλος, ότι θα πραγματοποιηθεί και νέα συνάντηση με τη Συνομοσπονδία για συζήτηση του θέματος.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1566