Τα κάλαντα από μαθητές και μαθήτριες άκουσε ο Υπουργός Παιδείας


Ο Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου άκουσε σήμερα τα κάλαντα από μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Περνέρα, του Γυμνασίου Ακροπόλεως, της Σχολής Κωφών και του Μουσικού Σχολείου Λευκωσίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Υπουργός, αφού συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με τους μαθητές και μαθήτριες, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ανέφερε: «Λένε και είναι αλήθεια ότι τη χαρά των γιορτών, την ευτυχία των Χριστουγέννων, το μήνυμα αυτό της αγάπης το νιώθουμε και το βλέπουμε καλύτερα μέσα από τα παιδιά. Εδώ, στο Υπουργείο Παιδείας, είχαμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε παιδία από το Δημοτικό Σχολείο Περνέρα, από το Γυμνάσιο Ακρόπολης από το Μουσικό Σχολείο Λευκωσίας και από τη Σχολή Κωφών που μας τραγούδησαν τα κάλαντα. Κάλαντα από την Κεφαλονιά και την Κρήτη, μέχρι την Κύπρο και άλλα χριστουγεννιάτικα γιορτινά τραγούδια. Μέσα από τα μάτια τους και με τα τραγούδια των παιδιών είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το μήνυμα των Χριστουγέννων.

Ευχές λοιπόν σε όλα τα παιδιά και σε όλο τον κόσμο για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος, προπαντός με υγεία και να μην ξεχνάμε ότι μέσα στη λάμψη των γιορτών αυτών, μεγαλύτερη είναι ακόμα η λάμψη από το μήνυμα της αγάπης, που είναι το νόημα των Χριστουγέννων, της γέννησης του Θεανθρώπου. Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές, ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλους».

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










948