1.005 πρωτάκια στα δημοτικά σχολεία της επαρχίας Πάφου


Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σύμφωνα με τον Α’ Λειτουργό Δημοτικής Εκπαίδευσης της Επαρχίας Πάφου Λαυρέντη Πολυκάρπου.

Ο κ Πολυκάρπου ερωτηθείς σχετικά από το ΚΥΠΕ, ανέφερε πως ο αριθμός των μαθητών που θα φοιτήσουν φέτος,  στην πρώτη τάξη των Δημοτικών σχολείων της Επαρχίας Πάφου ανέρχεται στους 1.005 μαθητές , προσθέτοντας πως φέτος στη πρώτη τάξη των Δημοτικών σχολείων στην Πάφο ,  θα φοιτήσουν 50 μαθητές περισσότεροι από ότι πέρσι το Σεπτέμβριο.

Το σύνολο των μαθητών είπε επίσης,  που θα φοιτήσουν φέτος σε όλες τις τάξεις των Δημοτικών σχολείων της Επαρχίας Πάφου ανέρχονται σε 5.904 .

Όσον αφορά τα νέα σχολεία που θα λειτουργήσουν φέτος στην Επαρχία Πάφου , ο Α’ Λειτουργός Δημοτικής Εκπαίδευσης ανέφερε πως αυτά είναι το νέο νηπιαγωγείο Αγίου Νικολάου- Χλώρακας και το νέο κοινοτικό νηπιαγωγείο Πολεμίου.

Ο κ Πολυκάρπου ανέφερε ακόμη πως γίνονται όλες οι διαδικασίες για την στελέχωση των σχολείων της δημοτικής εκπαίδευσης στην Επαρχία Πάφου , και καταβάλλονται,- όπως είπε-, όλες οι προσπάθειες για να είναι όλα έτοιμα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς την Δευτέρα  9 του Σεπτέμβρη .




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










192