«Θερμές ευχαριστίες προς τους συναδέλφους που στήριξαν την Α.Κί.ΔΑ και ανέβασαν την Κίνηση στο ιστορικό 29.05%»
Το Δ.Σ της Ανεξάρτητης Κίνησης Δασκάλων (Α.Κί.ΔΑ) ανακοινώνει ότι «σε δύο συνεχόμενες συνεδρίες του που πραγματοποιήθηκαν στις 6 Ιουνίου και χθες 19 Ιουνίου, αξιολόγησε τα αποτελέσματα των εκλογών της ΠΟΕΔ και αποφάσισε με ποια μέλη του θα εκπροσωπηθεί στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τη Γραμματεία της ΠΟΕΔ που θα καταρτιστούν σε Σώμα, την Πέμπτη 22 Ιουνίου.
Η Α.Κί.ΔΑ ευχαριστεί ξανά θερμά όλους τους συναδέλφους που εμπιστεύτηκαν την Κίνηση στις πρόσφατες εκλογές της ΠΟΕΔ, δίνοντάς της την ευκαιρία να αγωνιστεί και να διεκδικήσει για όλους τους συναδέλφους με σημαντικά αυξημένη δύναμη (άνοδος 4,20%) μέσα από τα συλλογικά όργανα της ΠΟΕΔ και να συνεχίσει να προσφέρει και την επόμενη τριετία προς τον Κλάδο. Οι συνάδελφοί μας ανέβασαν την Α.Κί.ΔΑ στο ιστορικό 29.05% μετά από 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς προς τον Κλάδο, δείχνοντας με τον πιο έμπρακτό τρόπο ότι ο ανεξάρτητος και υπερκομματικός συνδικαλισμός κερδίζει συνεχώς έδαφος ανάμεσα στους συναδέλφους μας.
Το Δ.Σ υιοθέτησε ομόφωνα τις εισηγήσεις των επαρχιακών επιτροπών της Κίνησης και έτσι την Α.Κί.ΔΑ, σύμφωνα και με τα αποτελέσματα των εκλογών της ΠΟΕΔ, θα εκπροσωπήσουν στο νέο ΔΣ της ΠΟΕΔ τα πιο κάτω στελέχη της:
Χάρης Χαραλάμπους (Λευκωσία)
Έλενα Μαυρογένους (Λευκωσία)
Στάθης Χατζηλεωνίδας (Λέμεσός)
Ανδρέας Θεοδώρου (Λάρνακα)
Μιχάλης Αλεξόπουλος (Λάρνακα)
Μιχάλης Μουστακάς (Αμμόχωστος)
Αιμίλιος Χριστοδούλου (Πάφος)
Το ΔΣ της Κίνησης αποφάσισε επίσης υιοθετώντας τις αποφάσεις των Επαρχιακών Επιτροπών της Κίνησής, πως κατά τη διάρκεια της τριετίας 2017 - 2020 θα γίνουν και εναλλαγές στελεχών της Κίνησης που θα συμμετέχουν στα συλλογικά όργανα της ΠΟΕΔ, έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερα και νεαρότερα στελέχη της Κίνησης να προσφέρουν και αυτοί με τη σειρά τους προς τον Κλάδο με την παρουσία τους στην ΠΟΕΔ.
Κλείνοντας, ο πρόεδρος και το ΔΣ της Α.Κί.ΔΑ ευχαριστούν θερμά τον φίλο, συνεργάτη και συναγωνιστή Απόστολο Αποστολίδη ο οποίος μετά από 9 χρόνια συνεχούς προσφοράς προς τον Κλάδο μέσα από τη Γραμματεία της ΠΟΕΔ, αποχωρεί από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Οργάνωσης παραμένοντας στη θέση του Γ.Α της ΠΟΕΔ και ως μέλος του ΔΣ της Α.Κί.ΔΑ θα συνεχίσει την προσφορά του προς την Α.Κί.ΔΑ, την ΠΟΕΔ και τον Κλάδο μας».