Αγορά υπηρεσιών από εκπαιδευτές για διδασκαλία και από ειδικούς στη Νέα Σύχγρονη Μαθητεία


 Στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου «Ανάπτυξη της Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης»

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (ΥΠΠ) διενεργεί Διαγωνισμό Αγοράς Υπηρεσιών από εκπαιδευτές για διδασκαλία, και από ειδικούς, στη Νέα Σύγχρονη Μαθητεία (ΝΣΜ).

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος το αργότερο μέχρι τις 24 Αυγούστου 2018 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Οι οδηγίες για τον τρόπο υποβολής της Αίτησης, οι προϋποθέσεις συμμετοχής και άλλα στοιχεία που αφορούν τον διαγωνισμό, περιλαμβάνονται στα Έγγραφα Διαγωνισμού τα οποία έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα http://enim erosi. m oec. gov. cy/e/aaye9

Για ερωτήματα που ενδεχομένως προκύψουν σχετικά με τον παρόντα διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, στην ηλεκτρονική διεύθυνση systima-mathiteias@schools.ac.cy μέχρι την 14 Αυγούστου 2018 και ώρα 14:30. Τυχόν ερωτήματα και διευκρινιστικές απαντήσεις θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του ΥΠΠ μέχρι τις 21 Αυγούστου 2018 μέσω του συνδέσμου http://enimerosi.moec.gov.cy/e/aaye9 υπό τη μορφή ανακοίνωσης (όχι ονομαστικά).

Οι ενδιαφερόμενοι προτρέπονται να επισκέπτονται και να ελέγχουν συχνά τον πιο πάνω σύνδεσμο ώστε να ενημερώνονται για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις προκύψουν κατά τη διεξαγωγή του παρόντος διαγωνισμού.

Έγγραφα και Όροι Διαγωνισμού

Ηλεκτρονική υποβολή αίτησης




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










147