Αγορά Υπηρεσιών για θέση στο Ίδρυμα Ευαγόρα και Κάθλην Λανίτη


Το Ίδρυμα  Ευαγόρα και Κάθλην Λανίτη, διοργανώνει και παρουσιάζει την έκθεση με θέμα το «ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΕΧΝΗ», η οποία γίνεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Η έκθεση η οποία θα περιλαμβάνει έργα μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης από την Κρατική Συλλογή Έργων Τέχνης, θα παρουσιαστεί στο Κέντρο Ευαγόρα Λανίτη, Χαρουπόμυλο Λανίτη, στη Λεμεσό από τις 20 Ιανουαρίου μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου 2017. 

Η έκθεση θα προσφέρει  στο κοινό και τους μαθητές την ευκαιρία να ανακαλύψουν για πρώτη φορά τους θησαυρούς της Κρατικής Συλλογής η οποία εμπλουτίζεται κάθε χρόνο, χάρη στη σταθερή πολιτική της αγοράς έργων τέχνης από μοντέρνους και σύγχρονους Κύπριους καλλιτέχνες.

Στα πλαίσια της Έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα με ξενάγηση το οποίο απευθύνεται κυρίως σε μαθητές δημοτικής εκπαίδευσης.

Για το σκοπό αυτό, το Ίδρυμα Ευαγόρα Λανίτη προκηρύσσει την αγορά υπηρεσιών ξεναγού της εν λόγω έκθεσης.

Ο/η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι απόφοιτος παιδαγωγικής σχολής με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις εικαστικές τέχνες. Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Ιστορία της Τέχνης θα θεωρηθεί ως επιπλέον προσόν.

Πλαίσιο εργασίας:

  • Έναρξη  23 Ιανουαρίου και λήξη  24 Φεβρουαρίου 2017
  • Ημέρες Ξεναγήσεων: Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή
  • Συχνότητα  Ξεναγήσεων: 4 ξεναγήσεις/ ημέρα (διάρκειας 60΄) 
  • Ώρες Ξεναγήσεων:  09.00, 10.00, 11.00 και 12.00
  • Σύνολο εργάσιμων ωρών μεταξύ 50 έως 60 (ανάλογα με το συνολικό αριθμό κρατήσεων από τα σχολεία)
  • Το συνολικό ποσό το οποίο θα διατεθεί γι’ αυτό το σκοπό είναι 600€.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Διευθύντρια του Ιδρύματος Ευαγόρα και ΚάθληνΛανίτη, κα Κατερίνα Νικήτα στο τηλ. 99 48 66 16.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο nikita@lanitisfoundation.org, το αργότερο μέχρι τις 4 Νοεμβρίου 2016.

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










674