Αλλάζει η πολιτική του Paideia-News για τις ανακοινώσεις των φοιτητικών παρατάξεων


Τo Paideia-News  ανακοινώνει με λύπη ότι τερματίζει τη δημοσίευση των ανακοινώσεων των φοιτητικών παρατάξεων.

Είναι με λύπη που διαπιστώνουμε ότι η καλή μας διάθεση να δώσουμε βήμα  στις φοιτητικές παρατάξεις έχει παρεξηγηθεί. Είδαμε μέσα από ανακοινώσεις να διασύρονται και να προσβάλλονται ακαδημαϊκοί με πρωτοφανή ψεύδη και το  Paideia-News, να γίνεται μεταφορέας αυτής της λασπολογίας και της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας. Είμαστε υποχρεωμένοι μάλιστα να απολογηθούμε προς τους επηρεαζόμενους.

Το  Paideia-News  δηλώνει αδυναμία να ελέγχει τη γνησιότητα των στοιχείων και των καταγγελιών της κάθε παραταξιακής ανακοίνωσης. Γι’ αυτό  είναι υποχρεωμένο να αλλάξει την πολιτική του για το κεφάλαιο  των φοιτητών, για να διαφυλάξει το κύρος του αλλά πολύ περισσότερο το κύρος των Θεσμών. Θα προβάλλει ανακοινώσεις της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Φοιτητικών Ενώσεων (ΠΟΦΕΝ)  της Φοιτητικής Ένωσης του Πανεπιστημίου Κύπρου (ΦΕΠΑΝ), της Φοιτητικής Ένωσης  του ΤΕΠΑΚ (ΦΕΤΕΠΑΚ) που έχουν σχέση μόνο με την Παιδεία. Θα προβάλλει επίσης φοιτητές που βραβεύονται ή διακρίνονται με τις επιδόσεις τους. Επίσης θα καλύπτει τις καθιερωμένες εκλογικές αναμετρήσεις στις φοιτητικές ενώσεις εκεί που δεν υπάρχει αμφισβήτηση για την εγκυρότητά τους, αρκούμενο σε ανακοίνωση αποτελεσμάτων.

Η απόφαση μας αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο ευρύτερων αλλαγών που θα γίνουν εντός του μηνός στο Paideia-News,  την οποία υποχρεωθήκαμε εκ των πραγμάτων να υλοποιήσουμε άμεσα.     

Στόχος του Paideia-News εντός του 2014 είναι να γίνει ακόμη περισσότερο Παιδεία.  




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










192