Αναστύλωση του βοτανόκηπου του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου


Το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) και η Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου (ΣΜΙΚ) σε συνεργασία με το Γραφείο ms Επιτρόπου Περιβάλλοντος, το Τμήμα Δασών, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και το Δήμο Αγίου Δομετίου, ανακοινώνουν την αναστύλωση του βοτανόκηπου του ΙΝΓΚ, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων κοινωνικής προσφοράς με θέμα την περιβαλλοντική συνείδηση και ευαισθητοποίηση. H  εκδήλωση θα γίνει την  Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014, στις 11π.μ. Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου,  Λεωφόρος Διεθνούς Αεροδρομίου 6, Άγιος Δομέτιος 2370, Λευκωσία

Σε ανακοίνωσή του, το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου αναφέρει:

«Όλοι γνωρίζουμε τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία μας ένα καθαρό και πράσινο περιβάλλον. Οι φοιτητές, το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό του ΙΝΓΚ και της ΣΜΙΚ, μέσα από τις περιβαλλοντικές τους ανησυχίες, θα προχωρήσουν στην αναστύλωση του βοτανόκηπου που βρίσκεται στο προαύλιο του Ινστιτούτου προς κοινό όφελος των ασθενών που περιθάλπονται στο ΙΝΓΚ και της γύρω κοινότητας. Σας προσκαλούμε να έρθετε για να παρακολουθήσετε την αναστύλωση του κήπου ή ακόμα και να βοηθήσετε εάν σας αρέσει η κηπουρική ή αν ψάχνετε να συνεισφέρετε κάπου εθελοντικά!

Παρόντες στην εκδήλωση θα είναι η Επίτροπος Περιβάλλοντος, κυρία Ιωάννα Παναγιώτου, ο Αντιδήμαρχος Αγίου Δομετίου Άγγελος Πελαγίας, εκπρόσωποι του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, εκπρόσωποι του Τμήματος Δασών, καθώς και εκπρόσωποι της Green Dot Κύπρου. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










246