Αναθεωρημένα μητρώα για Αγορά Υπηρεσιών στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης


Ανακοινώνεται ότι έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (http://www.moec.gov.cy/) τα αναθεωρημένα μητρώα του Διαγωνισμού Αρ. ΜE 01/15 - Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές για Διδασκαλία μαθημάτων στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης».

Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, οι υποψήφιοι που πιστεύουν ότι η απόφαση της Αναθέτουσας Αρχής  τους αδικεί, έχουν το δικαίωμα:

(α) Να ασκήσουν προσφυγή στην Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών, εντός της ταχθείσας από το άρθρο 21 του Νόμου 104(Ι)/2010 προθεσμίας, δηλαδή εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της γνωστοποίησης της απόφασης.

(β) Να ασκήσουν προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο Κύπρου σύμφωνα με το Άρθρο 146 του Συντάγματος μέσα σε προθεσμία εβδομήντα πέντε (75) ημερών, από την ημερομηνία γνωστοποίησης της απόφασης.

Σύμφωνα με την παράγραφο 15.1  (Μέρος Α΄) των Εγγράφων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του παρόντος Διαγωνισμού, μετά την εκπνοή της προθεσμίας προσφυγής στην Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών, δικαιούχοι για να τους ανατεθεί Σύμβαση θεωρούνται οι υποψήφιοι που εξασφάλισαν την πιο ψηλή βαθμολογία, κατά επίπεδο και κατά μάθημα. Ο αριθμός των Αναδόχων της Σύμβασης θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες της Αναθέτουσας Αρχής και τις επιλογές των δικαιούχων.

Αναθεωρημένο Μητρώο Α1- Παγκύπριες

Αναθεωρημένο Μητρώο Α2- E6, E7

Αναθεωρημένο Μητρώο B - ΠΡΚ,Δ1,Δ2,Ε1-Ε5




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










206