Αναθεωρημένα τελικά μητρώα για αγορά Υπηρεσιών για ΚΙΕ. Δευτέρα κληρώσεις για ισοψηφούντες


Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει ότι αναφορικά με το Διαγωνισμό για την «Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές για τη διδασκαλία μαθημάτων στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης» Αρ. Προσφοράς Μ.Ε. 16/13, και σύμφωνα με το Άρθρο 12.6 του παρόντος Διαγωνισμού, θα προβεί σε διενέργεια κληρώσεων ανάμεσα σε ισοψηφούντες σε μόρια Εκπαιδευτές, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8.30π.μ. στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στη Λευκωσία (αίθουσα Π213). Οι κληρώσεις θα γίνουν ταυτόχρονα για όλες τις επαρχίες, κατά Μητρώο και κατά Μάθημα.

Επισημαίνεται ότι οι κληρώσεις που θα διενεργηθούν αφορούν μόνο στους ισοψηφούντες Εκπαιδευτές, οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει αριθμό μορίων ίσο ή μεγαλύτερο από τον αριθμό που αναγράφεται στους πίνακες που ακολουθούν και ισοψηφούν. Όσοι από τους πιο πάνω ισοψηφούντες Εκπαιδευτές το επιθυμούν, έχουν το δικαίωμα να παρίστανται στη διενέργεια των κληρώσεων.

Ανακοινώνεται επίσης ότι την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013 θα ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάθεσης τμημάτων και υπογραφής σύμβασης, με βάση πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνεται σε ανακοίνωση που θα αναρτηθεί την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013.

Οι κατάλογοι στα πιο κάτω έγγραφα:




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










215