Ανδρέας Δαμιανού: Με 20άρι στις Αγγλικές Σπουδές Π.Κ. και μετά αποφασίζει


Αριστούχος στις ξένες γλώσσες, κι όχι μόνο στα Αγγλικά, είναι ο Ανδρέας Δαμιανού του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, ο οποίος με 20άρι εξασφάλισε θέση στις Αγγλικές Σπουδές. Ο Ανδρέας, ο οποίος κατατάγηκε από χθες στην Εθνική Φρουρά έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος καθώς πέτυχε το στόχο του και θα αποφασίσει που θα σπουδάσει στη συνέχεια όπως είπε στο Paideia–Νews ο πατέρας του, Κωνσταντίνος.

«Ο Ανδρέας θα κρατήσει τη θέση στο Πανεπιστήμιο και θα αποφασίσει αυτό το χρόνο που θα σπουδάσει», μας ανέφερε ο πατέρας του. Όπως μας είπε ο νεοσύλλεκτος φαντάρος έχει βλέψεις και για το εξωτερικό καθώς έχει έφεση στις ξένες γλώσσες και μιλά πολύ καλά εκτός από τα Αγγλικά, για τα οποία εξασφάλισε τη θέση τα Γαλλικά και τα ισπανικά.

Τέλειωσε την Ελληνική Σχολή Φόρουμ με απολυτήριο βαθμό 19,44 έχοντας απώλειες για το 20άρι κυρίως στα Νέα Ελληνικά. Οι γονείς του Ανδρέα, Κωνσταντίνος και Μαρία είναι τραπεζικοί υπάλληλοι και για να καταφέρει να φτάσει στην απόλυτη επιτυχία δεν χρειάστηκε να πάει σε φροντιστήρια. Αφιέρωνε πολλές ώρες διάβασμα στο σπίτι και η μεγάλη του αδυναμία είναι οι ξένες γλώσσες.

«Ο Ανδρέα πάντοτε διάβαζε, όχι μόνο την τελευταία χρονιά», μας ανέφερε ο πατέρας του. «Ήταν πάντοτε αριστούχος κι επιμελής μαθητής και οι βαθμοί του κυμαίνονταν μεταξύ 19 και 20» πρόσθεσε.

Στα αγγλικά είχε βαθμό 20, αλλά και στις άλλες γλώσσες δεν πήγαινε πίσω. Στα Γαλλικά είχε πάρει 19,3 και στα Ισπανικά 19,5 όπως μας ανέφερε ο πατέρας του.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










482