Από 31 Αυγούστου μέχρι 4 Σεπτεμβρίου οι εξετάσεις για εισαγωγή στα τμήματα Εικαστικών Τεχνών


Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (Υπηρεσία Εξετάσεων) ανακοινώνει ότι οι Εξετάσεις για εισαγωγή στo Τμήμα Εικαστικών Τεχνών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας,  στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθούν κατά την περίοδο 31 Αυγούστου μέχρι 4 Σεπτεμβρίου 2015, στο Γυμνάσιο Διανέλλου και Θεοδότου στη Λευκωσία (Αγ. Αντωνίου 25, Τ.Κ. 2002, Στρόβολος, δίπλα από το οίκημα του ΑΠΟΕΛ).

Οι  Εξετάσεις διαρκούν πέντε (5) εργάσιμες μέρες από τις 8:30 π.μ. – 2:30 μ.μ.  Την πρώτη μέρα διεξαγωγής των Εξετάσεων οι υποψήφιοι καλούνται όπως προσέλθουν στις 7:30 π.μ. για οδηγίες και έλεγχο των προσωπικών τους στοιχείων.

Οι αιτήσεις υποψηφίων για συμμετοχή στις υπό αναφορά Εξετάσεις πρέπει να υποβληθούν στα Γραφεία της Υπηρεσίας Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης, στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού από τις 8 Ιουλίου μέχρι τις 17 Ιουλίου 2015. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα ειδικά έντυπα συμμετοχής στις Εξετάσεις από τα Γραφεία της Υπηρεσίας Εξετάσεων στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας της Υπηρεσίας Εξετάσεων www.moec.gov.cy/ypexams.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από τα ακόλουθα:

Α.   Πιστοποιημένο αντίγραφο Απολυτηρίου Σχολείου Μέσης Εκπαίδευσης ή Αποδεικτικό Απόλυσης.

Β.   Δύο πρόσφατες φωτογραφίες του υποψηφίου, πιστοποιημένες από τον Κοινοτάρχη της περιοχής όπου διαμένει ο υποψήφιος.

Γ.    Απόδειξη πληρωμής εξεταστικών τελών (€50). Οι υποψήφιοι που θα πληρώσουν τα απαραίτητα τέλη με τραπεζική επιταγή (οι οποίες εκδίδονται μόνο στα υποκαταστήματα Τραπεζών) πληροφορούνται ότι η επιταγή εκδίδεται προς: Γενική Διευθύντρια Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Δ.   Αντίγραφο και των δύο όψεων του Δελτίου Πολιτικής Ταυτότητας.

 

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με τις πιο πάνω Εξετάσεις υπάρχουν στην Ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Εξετάσεων και στον Οδηγό Παγκύπριων Εξετάσεων 2015, Τόμος Α΄, σελ.22, παράγραφος 23.2

Οι υποψήφιοι πληροφορούνται ότι τα Δελτία Υποψηφίων καθώς και σχετικές οδηγίες, θα αποσταλούν ταχυδρομικώς περί τα τέλη Ιουλίου.

Σε περίπτωση μη παραλαβής τους, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










188