Art Camp - Τέσσερις μέρες δημιουργίας και ψυχαγωγίας στη Σχολή Μιτσή Λεμίθου


Πραγματοποιήθηκε από 25 μέχρι 29 Ιουνίου 2013, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μιτσή Λεμίθου, τετραήμερο ArtCamp με συμμετοχή μαθητών Μέσης Εκπαίδευσης οι οποίοι διακρίθηκαν στο φετινό Παγκύπριο Διαγωνισμό Εικαστικών Τεχνών. Στο χώρο του ArtCamp, οι μαθητές και ομάδα καθηγητών στο πλαίσιο των Νέων Αναλυτικών Προγραμμάτων, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε σεμινάρια/βιωματικά εργαστήρια Ζωγραφικής, Ελεύθερου Σχεδίου, Φωτογραφίας, Τοιχογραφίας, Ψηφιδωτού κ.α.

Μέσα στο πράσινο περιβάλλον της Λεμίθου οι μαθητές δημιούργησαν τα Εικαστικά τους έργα που ήδη κοσμούν τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της Σχολής Μιτσή. Η εκπαιδευτική και ψυχαγωγική αυτή κατασκήνωση έφερε κοντά μαθητές και καθηγητές από όλη την Κύπρο και έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν και συνάμα να γνωρίσουν τις ομορφιές της ορεινής μας πατρίδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτό είναι το δεύτερο στη σειρά ArtCamp που διοργανώνεται στη Σχολή Μιτσή και όλα τα έξοδα διαμονής και σίτισης των συμμετεχόντων ήταν προσφορά του ιδρύματος Μιτισή.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










185