Αρχιεπίσκοπος: Ανοσιούργημα το μνημόνιο, ωστόσο αποτελεί μονόδρομο η ψήφισή του από τη Βουλή


Ανοσιούργημα χαρακτήρισε το μνημόνιο ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος. Δήλωσε ωστόσο, ότι αποτελεί μονόδρομο η ψήφισή του, από τη Βουλή.

Μιλώντας μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας της Κυριακής των Βαϊων στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Λακατάμια ο Μακαριώτατος υπέδειξε ότι αν βρίσκαμε τα χρήματα, θα ήταν ο πρώτος που θα έλεγε να καταψηφιστεί.
Ανέφερε επίσης ότι πρόθεση της Εκκλησίας αλλά και της κυβέρνησης, είναι να δημιουργηθούν όσο το δυνατό περισσότερες θέσεις εργασίας, ώστε να υπάρξει ανάπτυξη, να κινηθεί η αγορά και να επανέλθει το χαμόγελο στο λαό μας.
Κληθείς να σχολιάσει τις εξαγγελθείσες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή, την προσεχή Τρίτη-ημέρα ψήφισης του μνημονίου- υπέδειξε ότι αυτό που έγινε είναι σωστή κλοπή.
Ωστόσο είπε, υπάρχουν άλλα βήματα, όπως το ευρωπαϊκό δικαστήριο, για να διεκδικήσουμε τα δίκαιά μας και πιστεύω, πρόσθεσε, ότι θα τα καταφέρουμε.
Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος διερωτήθηκε τί θα γίνει, αν φωνάζουμε έξω από τη Βουλή. Αν πείσουμε και τους βουλευτές να μην ψηφίσουν, είπε, τί θα γίνει μετά; Θα μας αφήσουν να πτωχεύσουμε.
Εδώ που φθάσαμε, κατέληξε, αν δεν βρούμε υπαλλακτικές λύσεις θα σερνόμαστε μέχρι να βγούμε από πάνω.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


129