Άρχισαν οι έγγραφές στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης


 Η Υπηρεσία των Κρατικών Ινστιτούτων Επιμόρφωσης (Κ.Ι.Ε.), Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τη σχολική χρονιά 2019-2020.

Οι εγγραφές θα διενεργούνται την περίοδο 31 Μαΐου -  27 Ιουνίου 2019, στα κατά τόπους Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με το ακριβές ωράριο και τα απαραίτητα τέλη και δικαιολογητικά εγγραφής, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης, οι διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των οποίων αναγράφονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Τονίζεται ότι η συγκρότηση των τμημάτων που θα λειτουργήσουν, κατά τη νέα σχολική χρονιά, θα ολοκληρωθεί με το τέλος των εγγραφών, στις 27 Ιουνίου 2019. Από τις 2 Σεπτεμβρίου 2019, θα διενεργούνται εγγραφές, μόνο εάν υπάρχουν θέσεις, στα τμήματα που θα έχουν ήδη συγκροτηθεί.

Σημειώνεται, επίσης, ότι εάν δεν συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος ελάχιστος αριθμός μαθητών ανά τμήμα, θα προκύψει ανάγκη σύμπτυξης τμημάτων γειτονικών Κρατικών Ινστιτούτων Επιμόρφωσης.

 

Ανακοινώνεται, επίσης, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για χορήγηση υποτροφιών, σε μαθητές οι οποίοι θα συνεχίσουν τη φοίτησή τους σε τμήματα Ξένων Γλωσσών.

Ενημερώνονται, τέλος, οι ενδιαφερόμενοι ότι, από τη νέα σχολική χρονιά 2019-2020, τα Κ.Ι.Ε. θα προσφέρουν και μαθήματα Κινέζικης Γλώσσας, από προσοντούχους Κινέζους Εκπαιδευτές.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter457