Άρχισε το το 8ο Ετήσιο Συνέδριο CAREER-EU 2017


Άρχισε τις εργασίες του το 8ο Ετήσιο Συνέδριο CAREER-EU 2017 στο ξενοδοχείο Hilton το οποίο οργανώνεται από το European Association of Career Guidance (EACG) σε συνεργασία με την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑΝΑΔ), το EURES Κύπρου και το PAIDEIA-News. Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού και φιλοξενεί επίσης την  Έκθεση Υποτροφιών 2017 και ειδικό εργαστήρι για την ανάπτυξη πιστοποιημένου προγράμματος δεξιοτήτων για εργαζόμενους στην Ναυτιλιακή Βιομηχανία. Στο συνέδριο παρουσιάζονται οι τελευταίες εξελίξεις σε θέματα εργοδότησης, καριέρας και συμβουλευτικής καθώς και σημαντικά αποτελέσματα καλών πρακτικών από συγχρηματοδοτούμενα Ευρωπαϊκά έργα.

Η συμβουλευτική και καθοδήγηση, μαζί με την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των πολιτών της ΕΕ, καθίσταται ο καταλύτης για την ανάπτυξη της ευρωπαϊκής απασχόλησης και οικονομίας και είναι σημαντικό για εργοδότες και όσους καθορίζουν πολιτικές να γνωρίζουν πως επηρεάζεται το σκηνικό της εργοδότησης 20 χρόνια από σήμερα.
Το πρόγραμμα του συνεδρίου είναι δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα www.career-eu.info και περιέχει πλούσιο περιεχόμενο σε θέματα συναφή με καθοδήγηση, επαγγελματισμό, δεξιότητες, ικανότητες, πιστοποίηση προσόντων, εκπαίδευση και σπουδές, απασχόληση, κινητικότητα, Ευρωπαϊκά Προγράμματα, αξιολόγηση, θέματα φύλου, τυποποίηση, εργαλεία διαδικτύου, καριέρα, καλές πρακτικές, δικτύωση. Τα θέματα ενδιαφέρουν ακαδημαϊκούς, συμβούλους σταδιοδρομίας, λειτουργούς HR, γραφεία αποφοίτων, γραφεία κινητικότητας, φοιτητές και πτυχιούχους, ερευνητές και φορείς χάραξης πολιτικής.

Οι παρουσιάσεις θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου εντός της επόμενης βδομάδας.

Καθηγητής Γρηγόρης Α. Μακρίδης

Πρόεδρος European Association of Career Guidance

www.career-eu.info

www.eacg.eu

info@eacg.eu




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










163