Αυξάνεται από 5 εκατομ. σε 6.5 εκατομ ευρώ το κονδύλι φοιτητικών επιδομάτων


 Αναθεωρημένος κατάλογος φοιτητικών επιδομάτων  

 Η Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΦΜ) του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (ΥΠΠ) πληροφορεί το κοινό ότι, το Υπουργικό Συμβούλιο έχει λάβει απόφαση αύξησης του ποσού που θα διατεθεί για παραχώρηση φοιτητικών επιδομάτων από 5 εκατομμύρια σε 6,5 εκατομμύρια.

 Το πιο πάνω ποσό θα δοθεί για τα ισχύοντα Φοιτητικά Επιδόματα, δηλαδή για στέγαση, σίτιση, αγορά πανεπιστημιακών βιβλίων και αγορά ή αναβάθμιση ηλεκτρονικού υπολογιστή, στα οποία θα προστεθεί και η κάλυψη μέρους της δαπάνης που απαιτείται για τη σύνδεση και ετήσια συνδρομή των φοιτητών με το διαδίκτυο. Για τους δικαιούχους του επιδόματος για τη σύνδεση και ετήσια συνδρομή με το διαδίκτυο, θα παραχωρηθεί το εφάπαξ ποσό των €100.

 Ως εκ τούτου η Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας έχει αναρτήσει  στην ιστοσελίδα του ΥΠΠ τον αναθεωρημένο κατάλογο δικαιούχων φοιτητικών επιδομάτων καθώς και περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά τα αποδεικτικά στοιχεία που θα πρέπει να παρουσιάσουν οι δικαιούχοι του επιδόματος για τη σύνδεση και ετήσια συνδρομή των φοιτητών.

Αναθεωρημένος κατάλογος φοιτητικών επιδομάτων στο πιο κάτω έγγραφο:




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










446