Βράβευση των καλύτερων στη Ρομποτική: 24 νικήτριες ομάδες και 63 νικητές


  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Τελετή Βράβευσης των νικητών του CYPRUS ROBOTEX CHALLENGE. Ο πρώτος Παγκύπριος Διαγωνισμός Ρομποτικής πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο Κώστας Παπαέλληνας στη Λευκωσία.  Διοργανώθηκε από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής (Cyprus Computer Society –CCS), με τη Cyta ως στρατηγικό Συνεργάτη, την Engino ως χρυσό χορηγό και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και του Ψηφιακού Πρωταθλητή Κύπρου.

Ο διαγωνισμός έληξε με τεράστια επιτυχία, αφού ο αριθμός  των συμμετεχόντων καθώς και γενικά όλων των εμπλεκομένων, εθελοντών και επισκεπτών που παρευρέθηκαν στο γήπεδο του Κεραυνού, ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών. 

Στην Tελετή Βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου στη Cyta, δόθηκαν βραβεία σε όλες τις νικήτριες ομάδες που διακρίθηκαν στην τελική φάση της κάθε πρόσκλησης.  Το Αμφιθέατρο ήταν κατάμεστο από τους νικητές, τις οικογένειες και τους προπονητές τους. Εκτός από τα πιστοποιητικά, τα μετάλλια και τα δώρα που παρέλαβαν οι νικητές, οι μαθητές λυκείου παρέλαβαν και υποτροφίες που προσφέρθηκαν από όλα τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, απευθύνοντας χαιρετισμό και παραδίδοντας βραβεία οι ακόλουθοι αντιπρόσωποι των εμπλεκόμενων φορέων: Κώστας Αγρότης, Πρόεδρος Δ.Σ. CCS, Μιχάλης Αχιλλέως, Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta, Αναστάσιος Γεωργίου, Business Development Manager της ENGINO, Κωνσταντίνος Καραγιώργης, Ανώτερος Λειτουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας, εκ μέρους του Ψηφιακού Πρωταθλητή της Κύπρου, Δρ. Στέλιου Χειμώνα και Μάριος Αγρότης, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Μηχανικής και Τεχνολογίας – Παράρτημα Κύπρου.

H Τελετή Βράβευσης δεν είναι ο επίλογος του πρώτου CYPRUS ROBOTEX CHALLENGE. Συγκεκριμένα, 24 ομάδες, 63 νικητές, 15 προπονητές και 12 οργανισμοί που βραβεύτηκαν στην Τελετή, για επιτυχία σε 9 προκλήσεις, έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στον Παγκόσμιο διαγωνισμό ROBOTEX. Ο διαγωνισμός  θα πραγματοποιηθεί στην Εσθονία στις 24-26 Νοεμβρίου και η αποστολή που θα ταξιδέψει από Κύπρο αποτελείται πάνω από 70 άτομα. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










194