Βραβεύτηκαν οι διακριθέντες μαθητές σε Διαγωνισμούς Πληροφορικής


Πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουνίου 2013, στο αμφιθέατρο της CYTA, με μεγάλη επιτυχία, η τελετή βράβευσης των Διαγωνισμών Πληροφορικής για τη σχολική χρονιά 2012-13 που συνδιοργανώνονται από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής (Cyprus Computer Society) το Σύνδεσμο Καθηγητών Πληροφορικής (ΣΥ.ΚΑ.Π.) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Στην ημερίδα παρέστησαν και χαιρέτισαν με την παρουσία τους ο βουλευτής μέλος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής Ευθύμιος Δίπλαρος, ο Επιθεωρητής Πληροφορικής Μιχάλης Τορτούρης εκ μέρους της Διευθύντριας Μέσης Εκπαίδευσης, το μέλος του δ.σ. του ΣΥ.ΚΑ.Π. (ΟΕΛΜΕΚ) Μηνάς Καραολής και ο αντιπρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής Ανδρέας Λούτσιος. Βραβεία παρέδωσαν στους διακριθέντες μαθητές επιπρόσθετα ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ κ. Θέμης Πολυβίου, ο διευθυντής υπηρεσιών Διαδικτύου Cytanet κ. Αλέκος Αλεξάνδρου, ο Επιθεωρητής Πληροφορικής κ. Μάριος Μιλτιάδου και ο πρόεδρος του ΣΥ.ΚΑ.Π.  Πέτρος Γάης.

Επίσης, έγινε παρουσίαση των στατιστικών στοιχείων αλλά και της όλης φιλοσοφίας των διαγωνισμών πληροφορικής από το Σύμβουλο Πληροφορικής Γιάννο Ιωάννου. Τέλος έγινε παρουσίαση των παιχνιδιών που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό Λογιπαίγνιον 2013 από τους μαθητές των σχολείων American Academy Λάρνακας και Γυμνάσιο Αραδίπου.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


145