Βραβεύτηκαν οι νικητές του Διαγωνισμού Ζωγραφικής: «Όλα τα επαγγέλματα είναι για όλες και για όλους»


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015,στην αίθουσα εκδηλώσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, η τελετή βράβευσης για τον Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα την Ισότητα των φύλων, με τίτλο «Όλα τα επαγγέλματα είναι για όλες και για όλους», ο οποίος διεξήχθη κατά τη φετινή σχολική χρονιά στα δημοτικά σχολεία. Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου διοργάνωσε τον διαγωνισμό σε συνεργασία με την Επιτροπή Ισότητας των Φύλων στην Απασχόληση και στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης. Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε στο πλαίσιο σχεδίου δράσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, το οποίο υλοποιείται για την προώθηση της ισότητας των δύο φύλων στην εκπαίδευση. 

Τον εναρκτήριο χαιρετισμό απηύθυνε, εκ μέρους της Διευθύντριας του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, Δρος Αθηνάς Μιχαηλίδου-Ευριπίδου, η Πρώτη Λειτουργός του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, Δρ Έλενα Χατζηκακού. Την εκδήλωση χαιρέτησανo κ. Ανδρέας Ασσιώτης Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων εκ μέρους της Υπουργού κ. Ζέτας Αιμιλιανίδου, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού κ. Αίγλη Παντελάκη και η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων στην Απασχόληση και στην Επαγγελματική Εκπαίδευση κ. Αργεντούλα Ιωάννου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τρία βραβεία για τις κατηγορίες Α΄- Β΄, Γ΄- Δ΄ και Ε΄-Στ τάξης και είκοσι τρεις έπαινοι για όλες τις κατηγορίες. Τα βραβεία για το διαγωνισμό προσφέρθηκαν από την Επιτροπής Ισότητας των Φύλων στην Απασχόληση και στην Επαγγελματική Εκπαίδευση.

Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter


69