Β΄ Επιστημονικό Συνέδριο Δήμου Κυθρέας για εκπαίδευση, αγιολογική παράδοση και πνευματική ζωή


Θα συμμετέχουν με 20λεπτες ανακοινώσεις 11 διακεκριμένοι επιστήμονες - ερευνητές από Κύπρο και Ελλάδα

Πραγματοποιείται αυτό το Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018 στην Πανεπιστημιούπολη (Αθαλάσσα) του Πανεπιστημίου Κύπρου το Β΄ Επιστημονικό Συνέδριο του Δήμου Κυθρέας με τίτλο «Η πνευματική Κυθρέα» (Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων, Κτήριο 07, Αίθουσα 010).

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν με 20λεπτες ανακοινώσεις 11 διακεκριμένοι επιστήμονες - ερευνητές από Κύπρο και Ελλάδα, οι οποίοι θα αναπτύξουν θέματα σχετικά με την εκπαίδευση, την αγιολογική παράδοση, την πνευματική ζωή και τις λαϊκές τέχνες στην Κυθρέα, καθώς και το έργο Κυθρεωτών με πανελλήνια και διεθνή ακτινοβολία στους τομείς της Παιδείας, της Επιστήμης, των Γραμμάτων και των Τεχνών.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, εκ μέρους του οποίου θα παραστεί και θα εκφωνήσει χαιρετισμό ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Χάρης Γεωργιάδης. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν επίσης στην έναρξη ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, καθ. Κώστας Χριστοφίδης, καθώς και ο Δήμαρχος Κυθρέας, δρ Πέτρος Καρεκλάς. Τις δύο συνεδρίες θα ακολουθήσει συζήτηση, ενώ με τη λήξη του Συνεδρίου θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου στο πιο κάτω έγγραφο:  




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










130