Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας 2013 από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus


Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας 2013, που είναι ανοικτός σε νέους επίδοξους επιχειρηματίες , φοιτητές, MBAs, απόφοιτους και όσους άλλους αγκαλιάζουν το επιχειρείν, διοργανώνει το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, σε συνεργασία με διάφορους εταίρους.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Πανεπιστημίου αναφέρεται ότι «η πρωτοβουλία διοργανώνεται με τη στήριξη διαφόρων οργανισμών που προάγουν την  ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων και περιλαμβάνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Λάρνακας και της Αμμοχώστου, το Διεθνές Επιμελητήριο Νέων - Κύπρου, τη Συνεργατική Τράπεζα Γυναικών,τη Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (ΚΟΓΕΕ), tη Αναπτυξιακή Λάρνακας – ΑΝΕΤΕΛ, το Παγκύπριο Δίκτυο Πρεσβευτών Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, τον  Παροικιακό Σύνδεσμο ΕΠΙΣΤΗΜΗ και  την  Εθνική Ομοσπονδία Κυπρίων στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Προστίθεται ότι «ο Δρ. Πανίκκος Πουτζιουρής, Καθηγητής Επιχειρηματικότητας και Οικογενειακών Επιχειρήσεων στο UCLan Business School, ο οποίος ηγείται της πρωτοβουλίας ανέφερε ότι σήμερα μέσα στα πλαίσια της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, είναι καθήκον μας να προσφέρουμε την έμπνευση, τα εργαλεία και την συνεχή υποστήριξη προς όλους, νέα, δεύτερη και τρίτη γενιά, να ακολουθήσουν το επιχειρείν.

Γενικά η επιχειρηματικότητα, καινοτομία και οι νέες δημιουργικές   επιχειρήσεις  αποτελούν έναν από τους βασικούς μηχανισμούς, για την επανεκκίνηση της  ανάπτυξης  της κυπριακής οικονομίας» είπε.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται «να κοινοποιήσουν το ενδιαφέρον τους και να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά εργαστήρια τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην Κύπρο και το Ηνωμένο Βασίλειο και θα ενορχηστρωθούν με στόχο την παροχή στήριξης και καθοδήγηση για την ετοιμασία επιχειρηματικών προτάσεων. Τα εργαστήρια θα γίνουν στις 12 Μαρτίου 2013 στο  Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού (σε συνεργασία με το Διεθνές Επιμελητήριο Νέων Κύπρου), στις 14 Μαρτίου στο  UCLAN Cyprus, στη Πύλα, στη Λάρνακα, στις 26 Μαρτίου στο  Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κύπρου στη Λευκωσία (σε συνεργασία με το Διεθνές Επιμελητήριο Νέων Κύπρου) και στις 9 Απριλίου στο Hellenic Centre στο Λονδίνο»




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










198