Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο S-Factor!


Στο πλαίσιο της Εκδήλωσης «Βραδιά του Ερευνητή»

Μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να παρουσιάσουν με ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο ένα επιστημονικό φαινόμενο μπροστά στο κοινό σε τρία μόνο λεπτά στο πλαίσιο του Διαγωνισμού “S-Factor”.

Ο Διαγωνισμός διοργανώνεται φέτος για όγδοη συνεχή χρονιά από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ), την Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία και το Thales Foundation στο πλαίσιο της Εκδήλωσης «Βραδιά του Ερευνητή» που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου 2018 στους Χαρουπόμυλους Λανίτη στη Λεμεσό.

Μέσα από τις παρουσιάσεις αναμένεται να αναδειχθούν και να βραβευθούν τα σχετικά μαθητικά ταλέντα. Οι τρεις πρώτοι νικητές σε κάθε κατηγορία θα κερδίσουν δώρα τεχνολογίας. Επιπρόσθετα, ο πρώτος/πρώτη της κάθε κατηγορίας θα μπορεί να κερδίσει διαμονή για δυο βράδια και να συμμετάσχει χωρίς τέλη εγγραφής στο Διεθνή Διαγωνισμό SCIENCE-Factor Europe 2019 που θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο στο πλαίσιο του Μαθητικού Συνεδρίου EUROMATH & EUROSCIENCE 2019, στις 13-17 Μαρτίου 2019.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής είναι η 24η Σεπτεμβρίου 2018. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Ιδρύματος: www.research.org.cy και τη σελίδα στο Facebook «Βραδιά του Ερευνητή/Researchers' Night».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










178