Δημοσθένους: Όποιοι γονείς με καλέσουν θα πάω στη χριστουγεννιάτικη γιορτή


 

Αφού εξέφρασε την λύπη του για την αρνητική κατάληξη των διαβουλεύσεων που έγιναν στη Βουλή είπε ότι από την αρχή, παρά τη διαφωνία του, δεν ήθελε να έλθει σε σύγκρουση με την ΠΟΕΔ σεβόμενος την απόφασή της.

Ακολούθως ξεκαθάρισε ότι στα σχολεία που θα διοργανωθεί γιορτή από τους γονείς θα παραστεί ο ίδιος, αν λάβει πρόσκληση και του επιτρέπει το πρόγραμμα. Ήδη είπε, δέχτηκε δύο προσκλήσεις και θα προσπαθήσει να παραστεί έστω και λίγο στις γιορτές.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής Νίκος Τορναρίτης κάλεσε χθες τον Υπουργό Παιδείας, να δώσει τα κλειδιά των σχολείων στους συνδέσμους γονέων για να μπορέσουν να κάνουν τις γιορτές με τα παιδιά τους. Ο κ. Δημοσθένους σχολιάζοντας την πρόταση είπε ότι οι σύνδεσμοι γονέων έχουν ήδη κλειδιά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γονέων Χρύσανθος Πιερής ανέφερε ότι πολλά σχολεία είναι έτοιμα για να κάνουν γιορτές αφού οι προετοιμασίες είχαν αρχίσει νωρίτερα. Σε αυτή μας την προσπάθεια είπε, μας βοήθησαν δάσκαλοι που είναι και γονείς. Ο κ. Πιερής μας ανακοίνωσε ότι το ερχόμενο Σάββατο στις 3.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Δημοτικό Αποστόλου Λουκά στη Λευκωσία και την Κυριακή στις 10.30 το πρωί στο Δημοτικό Αγίου Ανδρέα επίσης στη Λευκωσία. Σημειώνεται ότι η Συνομοσπονδία Γονέων έστειλε την περασμένη εβδομάδα (25 Νοεμβρίου) επιστολή στον υπουργό Παιδείας, με την οποία ζητούσε την άδεια για πραγματοποίησης της γιορτής.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










176