Δωρεάν ξεναγήσεις από το Ανοικτό Πανεπιστ. Κύπρου. Επίσκεψη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών


Το Πρόγραμμα «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου προσφέρει από φέτος σειρά ξεναγήσεων ανοικτών στον καθένα, σε σημαντικά μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους της Κύπρου & της Ελλάδας συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτόν στην προώθηση της Διά Βίου Μάθησης και της ελεύθερης πρόσβασης στην επιστημονική γνώση.

Στο πλαίσιο των μαθημάτων για την Προϊστορική Αρχαιολογία του Αιγαίου και την Kλασσική Αρχαιολογία, η Θεματική Ενότητα ΕΛΠ42 «Αρχαιολογία στον ελληνικό χώρο» θα πραγματοποιήσει μία επίσκεψη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου  (9:00 – 11:00). Η επίσκεψη θα διαρκέσει δύο περίπου ώρες και θα περιλαμβάνει συζήτηση πάνω σε εκθέματα όλων των περιόδων ως το 146 π.Χ.

Η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί από την Αναστασία Σακελλαριάδη, μέλος ΣΕΠ του πτυχιακού Προγράμματος «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό».

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μέχρι τις 20/02/2015 και ώρα 12:00 μ.μ.      κα Σκεύη Γεωργίου  skevi.georgiou@ouc.ac.cy 0035722411980




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










145