Δυο παράνομα ιδιωτικά φροντιστήρια εντόπισε χθες η Αστυνομία στη Λεμεσό


Δυο ιδιωτικά φροντιστήρια που, όπως διαπιστώθηκε, λειτουργούσαν χωρίς άδεια, ερεύνησε χθες η Αστυνομία στη Λεμεσό, ενώ αδιόριστοι καθηγητές εντοπίστηκαν να παραδίδουν μάθημα σε αριθμό μαθητών. 

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, "μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, μέλη του ΟΠΕ επέδραμαν χθες, γύρω στις 16:00, σε δυο ιδιωτικά φροντιστήρια στη Λεμεσό, στη βάση ενταλμάτων έρευνας".
 Και στις δυο περιπτώσεις παραλήφθηκαν τεκμήρια και έγινε φωτογράφηση των φροντιστηρίων, ενώ οι καθηγητές οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση, ενώ σύμφωνα με τον κ.Σωτηριάδη, δυο αδιόριστες καθηγήτριες που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτριες των φροντιστηρίων ισχυρίστηκαν πως έχουν αιτηθεί άδεια για λειτουργία των φροντιστηρίων, την οποίαν ωστόσο ακόμη δεν έχουν εξασφαλίσει.
Οι ισχυρισμοί αυτοί, είπε, θα εξεταστούν σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, ενώ σημείωσε πως "όταν έρχονται τέτοιες πληροφορίες θα αξιολογούνται, θα γίνεται παρακολούθηση  και εκεί και όπου οι πληροφορίες είναι βάσιμες, θα εκδίδονται εντάλματα έρευνας και θα προχωρούμε στην άμεση διερεύνηση των υποθέσεων αυτών".

Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter


65