Εγγραφείτε στο μηχανισμό Νewsletter του paideia-news.com


Μετά από ενάμισι χρόνο λειτουργίας της,  η ηλεκτρονική μας εφημερίδα www.paideia-news.com προχωρά σε ακόμη ένα βήμα. Ανακοινώνει την έναρξη της αποστολής Νewsletter σε όσους αναγνώστες της το επιθυμούν.

Όπως είχαμε εξηγήσει πολλές φορές, ο λόγος που στο διάστημα που πέρασε δεν ενεργοποιήσαμε το μηχανισμό αποστολής  Νewsletter ήταν γιατί πρώτα θέλαμε να πείσουμε για την ποιότητα της ενημέρωσης που προφέρουμε. Τους τελευταίους έξι μήνες το www.paideia-news.com δέχτηκε αρκετές εισηγήσεις από αναγνώστες του με στόχο την αποστολή Νewsletter.  Ήδη έχουν εγγραφεί στο μηχανισμό πέραν των 500 ατόμων πιστεύοντας ότι είχε ενεργοποιηθεί .

Το  paideia-news.com καλεί όσους αναγνώστες του επιθυμούν να λαμβάνουν Νewsletter να εγγραφούν στο σύστημα που βρίσκεται στα δεξιά της σελίδας κάτω από τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ/ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ.Η διαδικασία για την εγγραφή είναι απλή. 

Η ενεργοποίηση του συστήματος άρχισε σήμερα  πειραματικά με αποδέκτες 2.000 αναγνώστες μαςτα σχόλια από την πρώτη στιγμή είναι θετικά.  Στόχος του  paideia-news.com  είναι να φθάσει σύντομα τις 20.000 επιλεγμένους αναγνώστες  ημερησίως.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










200