Εγκαίνια παιδικών κατασκηνώσεων Γονέων Δημοτικής Λεμεσού


Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των Παιδικών Κατασκηνώσεων της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού "Πολύκαρπος Βλάχος" στο Δασικό πάρκο Τροόδους στις Πλάτρες. Σε χαιρετισμό που έκανε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Σωτήρης Χριστοφή, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε όπως και στη φετινή χρονιά να κυλήσουν όλα ομαλά χωρίς προβλήματα και οι μικροί μας κατασκηνωτές να απολαύσουν την παραμονή τους στον χώρο. Έκανε εκτενή αναφορά για τα έργα που έχουν γίνει φέτος στον χώρο της κατασκήνωσης με το κόστος να ξεπερνά τις €150.000,00 αναβαθμίζοντας τις κτηριακές εγκαταστάσεις και υποδομές, ανάγοντας έτσι, δικαιωματικά, την παιδική κατασκήνωση "Πολύκαρπος Βλάχος" ως την καλύτερη σε όλη την επικράτεια του νησιού μας.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του Γενικού Αρχηγού, κ. Νίκου Κεραυνού, ο κ. Παναγιώτης Χριστοδούλου. Εκ μέρους του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος απηύθυνε χαιρετισμό ο Περιφερειακός Λειτουργός του Τμήματος Δασών, κ. Λοΐζος Λοΐζου.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο έντιμος Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, κ. Κώστας Χαμπιαούρης, ο οποίος ανέγνωσε τον δικό του χαιρετισμό.

Ευκαιρίας δοθείσης έγινε και η ονοματοδοσία της κλειστής αίθουσας εκδηλώσεων σε αίθουσα  "Αθηνά-Μαρία Παπά", αφού το εν λόγω ίδρυμα, τα τελευταία χρόνια, είναι θέσμιος χορηγός της Ομοσπονδίας Λεμεσού για τον κατασκηνωτικό χώρο.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν συνεργάτες και παράγοντες της Ομοσπονδίας για την πολύχρονη και σημαντική προσφορά τους προς την Ομοσπονδία Λεμεσού.

Μετά το πέρας του επίσημου τελετουργικού μέρους, παρατέθηκε γεύμα προς όλους τους επισκέπτες που βρέθηκαν στον χώρο συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων και Ομόσπονδων από διάφορα σχολεία της πόλης και επαρχίας Λεμεσού, συνεργάτες και φίλους, ως επίσης Προέδρους και Μέλη των Γραμματειών των Ομοσπονδιών Κερύνειας, Αμμοχώστου, Λάρνακας, Λευκωσίας και Πάφου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










470