Εκδήλωση διαμαρτυρίας για την κατάργηση του του Λυκείου Κύκκου Πάφου


 Ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Κύκκου μαζί με το Μαθητικό Συμβούλιο του Λυκείου Κύκκου και την ΕΣΕΜ Πάφου με τη στήριξη της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Πάφου και της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας  διοργάνωσαν εκδήλωση διαμαρτυρίας για την κατάργηση του Λυκείου Κύκκου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 6 Μαρτίου και ώρα 12.00 στο χώρο των κυβερνητικών γραφείων στη Πάφο έξω από τα γραφεία του Υπουργείου Παιδείας.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος:

  «Είμαστε σίγουροι ότι η κατάργηση του Λυκείου Κύκκου είναι ένα τεράστιο σφάλμα και ένα ακόμα έγκλημα σε βάρος της παιδείας της Πάφου. Η Πάφος θα παραμείνει με μόνο δύο Λύκεια τα οποία σήμερα λειτουργούν στα όρια τους ή και πέραν των ορίων τους  λόγω του μεγάλου αριθμού μαθητών με τεράστια προβλήματα τα οποία θα διογκωθούν με την εξέλιξη αυτή.

Σε καμία περίπτωση  δεν συναινούμε σε αυθαίρετες αποφάσεις του υπουργείου που υποβαθμίζουν το επίπεδο της μόρφωσης των παιδιών μας αλλά και την ποιότητα της σχολικής τους διαβίωσης.

Η θέση μας παραμένει όπως διατυπώθηκε στη σύσκεψη της 11ης Ιουλίου 2014 στα γραφεία της Σχολικής Εφορείας Πάφου παρουσία βουλευτών ,δημάρχου Σχολικής Εφορείας και όλων των εμπλεκομένων φορέων για συνύπαρξη των δύο σχολείων αυτόνομα στον ίδιο χώρο μέχρις ότου ανεγερθεί νέο γυμνάσιο στο κέντρο της Πάφου».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










192