Εκπαιδευτικά σεμινάρια Κέντρου Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Χειμερινό Εξάμηνο 2015.


Το Κέντρο Πολιτιστικής Κληρονομιάς ανακοινώνει την έναρξη διδασκαλίας των ακόλουθων σεμιναρίων πανεπιστημιακού επιπέδου για το Χειμερινό Εξάμηνο 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν ένα ή και περισσότερα σεμινάρια. Θα έχουν την επιλογή να παρακαθίσουν σε εξετάσεις και να πάρουν πιστοποιητικό φοίτησης ή να είναι ελεύθεροι ακροατές χωρίς συμμετοχή σε εξετάσεις.

Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η ελληνική και, αν υπάρξει ζήτηση, θα λειτουργήσουν τμήματα και στην αγγλική. Όλα τα μαθήματα θα εμπλουτίζονται με προβολές διαφανειών στο power point και ορισμένες φορές με προβολές ντοκιμαντέρ. Τα μαθήματα είναι διαδραστικά και περιλαμβάνουν συζήτηση και πρακτική εξάσκηση στον σχολιασμό και την κριτική έργων τέχνης. Θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε μουσεία και πινακοθήκες.

Η διδασκαλία θα γίνεται στην αίθουσα διαλέξεων του Κέντρου Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Μ. Αλεξάνδρου 10, Παλιά Λευκωσία (πάροδος οδού Λήδρας). Άνετος χώρος στάθμευσης έναντι του κτιρίου.

Το κάθε σεμινάριο περιλαμβάνει ένα δίωρο μάθημα ανά εβδομάδα (εκτός αργιών). Το τελευταίο 30λεπτο είναι αφιερωμένο σε ερωτήσεις και συζήτηση.

 Δίδακτρα και τρόπος πληρωμής: 20 ευρώ τo κάθε μάθημα και η κάθε εξέταση, προπληρωνόμενα με την εγγραφή σε κάθε σεμινάριο για όλη την σειρά μαθημάτων. Σε περίπτωση απουσίας/απουσιών, το πληρωθέν ποσό δεν επιστρέφεται. Τα έσοδα θα διατίθενται για τις ανάγκες του Κέντρου Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Tο σεμινάριο ART 101: ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ παρέχεται δωρεάν στους συμμετέχοντες. Για το Χειμερινό Εξάμηνο 2015 Επίσημος Χορηγός είναι ηκ. Φωτεινή Παπαδοπούλου . Γίνεται σε συνεργασία με τον Αναπληρωτή Καθηγητή Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, Δρα Γεώργιο Ξενή και παράλληλα με το σεμινάριό του για την αρχαία ελληνική γλώσσα και πολιτισμό.

Για λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.heritage.org.cy επιλέγοντας  SEMINARS.

ART 100: ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ)

Κάθε Τρίτη, 18.00 - 20.00 (εκτός αργιών) Δίδακτρα για σύνολο 9 μαθημάτων: 180 ευρώ. Με 3 εξετάσεις για πιστοποιητικό: 240 ευρώ.

ART 101: ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

Κάθε Παρασκευή, 18.00 - 20.00 (εκτός αργιών)

Δίδακτρα: προσφέρεται δωρεάν με Επίσημο Χορηγό την Κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου.

ART 102: ΑΡΧΑΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΕΧΝΗ

Κάθε Τετάρτη, 18.00 - 20.00 (εκτός αργιών)

Δίδακτρα για σύνολο 8 μαθημάτων: 160 ευρώ. Με 3 εξετάσεις για πιστοποιητικό: 220 ευρώ.

MYTHO 100: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ (Εικονογραφία - Ανάλυση - Ερμηνεία)

Κάθε Πέμπτη, 18.00 - 20.00 (εκτός αργιών)

Δίδακτρα για σύνολο 8 μαθημάτων: 160 ευρώ. Με 3 εξετάσεις για πιστοποιητικό: 220 ευρώ.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










488