Έντονοι διαξιφισμοί Ειρήνης Χαραλαμπίδου- Δημήτρη Λοττίδη στη Βουλή για τον «Αριστοτέλη»


Πρωτοφανείς διαξιφισμοί μεταξύ της βουλευτού Ειρήνης Χαραλαμπίδου και του διευθυντή της εταιρίας στην οποία δόθηκε ο «Αριστοτέλης» Δημήτρη Λοττίδη.

Η αντιπαράθεση μεταξύ τους ήταν σε πολύ ψηλούς τόνους. Πρώτος ο κ. Λοττίδης είπε ότι «η Δημοκρατία δεν είναι Ευχάριστο Σαββατόβραδο» για να απαντήσει αμέσως η βουλευτής. «Ο Δημήτρης Λοττίδης είναι κλώνος του Υπουργού».

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε με την κ. Χαραλαμπίδου να ρωτά τον κ. Λοττίδη αν είναι γνωστός του Υπουργού. «Ναι είμαστε φίλοι εδώ και 20 χρόνια, γιατί είναι ποινικό αδίκημα;»  απάντησε ο κ. Λοττίδης σε ψηλούς τόνους. Πάντως λίγο πριν από τη λήξη της συνεδρίας όταν τα πνεύματα κατεύνασαν, οι δύο τους απολογήθηκαν με το δικό τους τρόπο και έδωσαν διευκρινίσεις. Ο κ. Λοττίδης απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του έναντι της κ. Χαραλαμπίδου λέγοντας: "Απολογούμαι στην κ. Χαραλαμπίδου. Δε με τιμά ιδιαιτέρως".

Η κ. Χαραλαμπίδου με τη σειρά της είπε ότι τα όσα είχε καταγγείλει δεν  στρεφόταν κατά του προσώπου του κ. Λοττίδη ούτε κατά των εταιρών του όπου εργοδοτούνται και φίλοι της. «Δεν αποδίδω σε σας αν κάτι πήγε στραβά στη διαδικασία» κατέληξε.          




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










186