Επίσκεψη φοιτητριών και εκπαιδευτριών Αισθητικής του KES College στη Θεσσαλονίκη


Για κατάρτιση, στα πλαίσια του Προγράμματος Erasmus+ - VET

Στα πλαίσια της Κινητικότητας Διδακτικού Προσωπικού και Φοιτητών/τριών για Κατάρτιση του Προγράμματος Erasmus+ - VET (Vocational  Education & Training), εκπαιδεύτριες και ομάδα φοιτητριών που φοιτούν στους Αξιολογημένους Κλάδους της Αισθητικής του KES College, είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν μεταξύ 4 - 18 Μαΐου 2016 τις εγκαταστάσεις της εταιρείας κατασκευής επαγγελματικών προϊόντων μακιγιάζ "Zerva Cosmetics" και το εργαστήριο ελευθέρων σπουδών "Make - Up Artist Workshop" στη Θεσσαλονίκη.

Τόσο οι εκπαιδεύτριες όσο και οι φοιτήτριες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από σεμινάρια τις νέες τεχνικές εφαρμογής επαγγελματικού μακιγιάζ.

Επιπλέον, οι φοιτήτριες του KES College είχαν επίσης τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην προετοιμασία των διαγωνιζομένων που συμμετείχαν στα καλλιστεία της Βορείου Ελλάδος χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνικές μακιγιάζ που διδάχτηκαν.

Σκοπός της συμμετοχής των εκπαιδευτριών του KES College στο πρόγραμμα είναι η απόκτηση νέας γνώσης και η μετάδοση της γνώσης αυτής στις φοιτήτριες του Κολλεγίου.
Οι φοιτήτριες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα είχαν τη σημαντική ευκαιρία και δυνατότητα να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους στον τομέα του Επαγγελματικού Μακιγιάζ, τομέας στον οποίο θα πρέπει να διακρίνεται μία επαγγελματίας Αισθητικός!




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










248