Επιστημονική Ημερίδα Ένωσης Οικονομολόγων Κύπρου: «Η Κύπρoς στη Μεταμνημονιακή Εποχή»


Η Ένωση Οικονομολόγων Κύπρου διοργανώνει από κοινού με την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου Επιστημονική Ημερίδα το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 09:00 - 13:00 με θέμα «Η Κύπρoς στη Μεταμνημονιακή Εποχή».  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, Λεωφόρος Κέννεντυ 80, Λευκωσία και τελεί υπό την αιγίδα της Διοικητού της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου κυρίας Χρυστάλλας Γιωρκάτζη.

Εισηγήσεις θα απευθύνουν ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού, ο Δρ Γιώργος Συρίχας, Εκτελεστικός Σύμβουλος της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, η Δρ Πάνη Καραμάνου, Οικονομολόγος, Τμήμα Οικονομική Ανάλυση και Έρευνα, της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, ο Δρ Γιώργος Δημοσθένους, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Frederick, Πρώην Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, ο Δρ Πανίκκος Πουτζιουρής, Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου UCLAN και ο Δρ Νίκος Ροδοσθένους, Επίκουρος Καθηγητής και Επικεφαλής του Κέντρου Έρευνας του Κολλεγίου CDA.  Χαιρετισμό θα απευθύνουν η κα Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, ο κ. Ανδρέας Χαραλάμπους, Οικονομικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών, Πρόεδροι ή εκπρόσωποι της ΟΕΒ, του  ΚΕΒΕ, του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ, του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και στους/στις συμμετέχοντες/ουσες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την Ημερίδα παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με τον Δρα Ανδρέα Στυλιανού, Πρόεδρο Ένωσης Οικονομολόγων Κύπρου, στο τηλέφωνο 99429849 ή στο email.: stylan@cytanet.com.cy

Επισυνάπτεται το έντυπο δήλωσης συμμετοχής στην Ημερίδα.  




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










156