Έτσι θα γίνουν οι προαγωγές αν αποπαγοποιηθούν τη Δευτέρα


Το γεγονός ότι αρκετοί εκπαιδευτικοί έχουν κλείσει εισιτήρια για διακοπές στο εξωτερικό εδώ και αρκετό καιρό δημιουργεί κωλύματα στην διεκπεραίωση της διαδικασίας των προαγωγών. Όπως πληροφορούμαστε αυτό το γεγονός προβληματίζει ήδη την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας η οποία έχει κάνει ένα καταρχήν προγραμματισμό.

Βάσει του «προγράμματος», αν εγκριθεί τη Δευτέρα η αποπαγοποίηση από την Επιτροπή Παιδείας της Βουλής από 7-9  Ιουλίου θα αρχίσει η διαδικασία των συνεντεύξεων για τις προαγωγές της Μέσης που θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Ιουλίου. Στις 21 Ιουλίου θα αρχίσει η Δημοτική και η Προδημοτική που θα τελειώσει μέχρι στις αρχές του Αυγούστου. Μετά το 15Αύγουστο θα γίνουν οι προαγωγές στην Τεχνική και Ειδική Εκπαίδευση Όλα αυτά αφού διαπιστωθεί ότι δε θα απουσιάζουν στο εξωτερικό ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί. Η Επιτροπή πιστεύει ότι δεν έχει δικαίωμα να υποχρεώσει εκπαιδευτικούς να ακυρώσουν προκρατήσεις που έκαναν πληρώνοντας για διακοπές εκτός Κύπρου.  

Σημειώνεται ότι το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα γίνουν οι 13  προαγωγές επιπλέον Διευθυντών Μέσης για τις οποίες δεν υπήρχε αρχίσει η διαδικασία όταν αποφασίστηκε η παγοποίηση.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










163