Ευρωπ. Πανεπιστήμιο: Νέο κύκλος προγραμμάτων για πιστοποίηση CISCO CCNA, με επιδότηση από την ΑΔΑΔ


Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου σαν Ακαδημία Δικτύωσης της Cisco ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου προγραμμάτων  για την πιστοποίηση CISCO CCNA..  το προγράμμα είναι επιδοτημένο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού και θα υλοποιηθεί ως ακολούθως:
CCNA Exploration-MODULE 1 NETWORKFUNDAMENTALS: 19 /11 /2013 - 19 /02/ 2014Η ενότητα CCNA Exploration απευθύνεται σε όσους θέλουν να εμβαθύνουν στον τομέα της δικτύωσης, καθώς διδάσκεται ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και δεξιοτήτων: από τις βασικές έννοιες μέχρι τη θεωρία και την πρακτική εμπειρία που απαιτούν οι προχωρημένες εφαρμογές και υπηρεσίες. Οι συμμετέχοντες  έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τις δεξιότητες και την εποπτική εμπειρία που είναι απαραίτητα για το σχεδιασμό, την εγκατάσταση, τη διαχείριση και τη συντήρηση δικτύων, τόσο σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, όσο και σε μεγάλες εταιρίες ή εταιρίες παροχής υπηρεσιών νέων τεχνολογιών. Απευθύνεται σε επαγγελματίες που αναζητούν χρήσιμα, για την εξέλιξη της καριέρας τους, εφόδια και πιστοποιητικά καθώς και φοιτητές θετικών και τεχνικών σχολών.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής στην κ. Σοφία Παπαθεοδούλου στο τηλ 22.713.000 ή ηλεκτρονικά  στο training@euc.ac.cy.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


175