ΦΕΠΑΝ: Λύθηκε το πρόβλημα με το Πτυχίο Δημοσιογραφίας. Αναστέλλεται η αυριανή κινητοποίηση


Η Φοιτητική Ένωση Πανεπιστημίου Κύπρου, με ανακοίνωση της ενημερώνει τους φοιτητές ότι η αυριανή κινητοποίηση αναστέλλεται, λόγω ικανοποίησης των αιτημάτων μας, σχετικά με το Πτυχίο της Δημοσιογραφίας.

Αναφέρει στην ανακοίνωσή της

«Έπειτα από τις  εξαγγελίες της Φ.Ε.ΠΑΝ. για κινητοποίηση και μετά από πιέσεις της Φοιτητικής Ένωσης, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Κύπρου, στην σημερινή συνεδρία της, ενέκρινε την πρόσληψη μέλους Δ.Ε.Π., τόσο για το πτυχίο της Δημοσιογραφίας όσο και για το πτυχίο της Φιλοσοφικής. Επιπλέον, όπως έχουμε ενημερωθεί, στα πρακτικά της συνεδρίας της Συγκλήτου, αναφέρθηκε ξεκάθαρα ότι κανένα Τμήμα δεν πρόκειται να αναστείλει την λειτουργία του.

Η απόφαση της Συγκλήτου αποτελεί για εμάς νίκη του ενωμένου Φοιτητικού Κινήματος και με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας απέναντι στους φοιτητές, αναστέλλουμε την αυριανή κινητοποίηση, καθώς τα αιτήματα μας, όπως ψηφίστηκαν στην συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Φ.Ε.ΠΑΝ. ημερομηνίας 13/11/2013, σύμφωνα με την σημερινή απόφαση της Συγκλήτου, έχουν ικανοποιηθεί.

Η Φ.Ε.ΠΑΝ. τονίζει, για άλλη μια φορά, ότι οποιαδήποτε προσπάθεια επιβολής μέτρων λιτότητας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου,  είτε από την Πρυτανεία είτε από την Κυβέρνηση, τα οποία θα πλήξουν τους φοιτητές και το επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης, θα μας οδηγήσουν σε έντονες μαζικές διαμαρτυρίες.

Γιατί για εμάς η παιδεία δεν είναι διαπραγματεύσιμη».

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










135