ΦΕΤΕΠΑΚ: Ν’ ανοιχτούν θέσεις σε όλα τα τμήματα για μεταγραφές Κύπριων φοιτητών από την Ελλάδα


       H Φοιτητική Ένωση Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου με ανακοίνωσή της εκφράζει την έντονη ανησυχία της για τους Κύπριους φοιτητές των πανεπιστημίων της Ελλάδας οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα φοίτησης και ολοκλήρωσης των σπουδών τους λόγω της παρατεταμένης απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων των πανεπιστημίων.

        Η ΦΕΤΕΠΑΚ καλεί τις αρχές του ΤΕΠΑΚ «να αναλάβουν πρωτοβουλίες για μετεγγραφές φοιτητών οι οποίοι δεν μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Ελλάδα και να ανοιχτούν θέσεις σε όλα τα τμήματα, για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν τη φοίτηση τους χωρίς επιπλέον χρονική και οικονομική επιβάρυνση σε εκείνους και τις οικογένειες τους».
      Επίσης αναφέρει  ότι «πρέπει άμεσα να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες  και από τα δύο δημόσια πανεπιστήμια της Κύπρου, για να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα τα οποία παρουσιάζονται αυτή τη στιγμή από συγκεκριμένα πανεπιστήμια της Ελλάδας προς τους Κύπριους φοιτητές».

       Η ΦΕΤΕΠΑΚ «αναμένει την άμεση ανταπόκριση από τους αρμόδιους φορείς και όπως παρθούν άμεσες αποφάσεις συλλογικά για την επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










119