ΦΕΤΕΠΑΚ: Χαιρετίζουμε το άνοιγμα διαδικασίας μετεγγραφών στο ΤΕΠΑΚ


Η Φοιτητική Ένωση του ΤΕΠΑΚ χαιρετίζει την απόφαση του Πανεπιστημίου για να ανοίξει την διαδικασία μετεγγραφών σε όλα τα τμήματά του. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της «με αυτή την απόφαση το πανεπιστήμιο μας, έδειξε ότι με πολιτική βούληση όλα μπορούν να γίνουν μέσα σε ανθρώπινα πλαίσια δίνοντας την ευκαιρία να σε φοιτητές οι οποίοι δεν μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους να έχουν την ευκαιρία να φοιτήσουν στα δημόσια πανεπιστήμια της Κύπρου».

Συνεχίζοντας αναφέρει: «Βλέποντας την όλη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, η Φοιτητική Ένωση δε μπορούσε να μείνει αμέτοχη, έτσι κάλεσε τις αρχές του πανεπιστημίου να ανοίξουν την διαδικασία μετεγγραφών και έτσι έγινε. Το γεγονός αυτό μας ευχαριστεί ιδιαίτερα και για ακόμη μια φορά επιδεικνύει την αναγκαιότητα της συλλογικότητας μεταξύ του οργανωμένου φοιτητικού κινήματος και των αρχών του πανεπιστημίου. 

Τέλος, το γεγονός αυτό δείχνει επίσης την πολύ καλή σχέση μεταξύ των δύο σωμάτων και θέλουμε αυτό το πνεύμα συνεργασίας να παραμείνει ως έχει και να γίνει παράδειγμα ευρύτερα. Στην εποχή που διανύουμε είναι άμεση αναγκαιότητα να υπάρξει ενότητα ανάμεσα στους διάφορους φορείς της κοινωνίας δίνοντας το έναυσμα για ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










160