Φοιτητές και μαθητές καταδίκασαν και φέτος την ανακήρυξη του ψευδοκράτους


Την ανακήρυξη του ψευδοκράτους καταδίκασαν και φέτος μαθητές και φοιτητές στην πρωτεύουσα, οι οποίοι πραγματοποίησαν εκδηλώσεις καταδίκης στο οδόφραγμα του Αγίου Κασσιανού και στο τέρμα της οδού Λήδρας.
Στην εκδήλωση που πραγματοποίησαν η ΠΣΕΜ και φοιτητικές ενώσεις, πλήθος μαθητών και φοιτητών συγκεντρώθηκαν γύρω στις 11:00 στην Πλατεία Σολωμού στην πρωτεύουσα και απ` εκεί πραγματοποίησαν πορεία προς το οδόφραγμα του Αγίου Κασσιανού, κρατώντας σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην κατοχή.
Στις 11:45 περίπου οι μαθητές και οι φοιτητές έφτασαν στο οδόφραγμα του Αγίου Κασσιανού όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση καταδίκης της ανακήρυξης του ψευδοκράτους και αντιπροσωπεία των μαθητών και φοιτητών επέδωσε ψήφισμα προς εκπρόσωπο της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή προς τιμή των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.
Εξάλλου, μαθητές και φοιτητές συγκεντρώθηκαν και στο τέρμα της οδού Λήδρας όπου πραγματοποιήθηκε άλλη εκδήλωση καταδίκης, εκδήλωση κατά την οποία ήταν έντονη η παρουσία της Αστυνομίας, η οποία είχε τοποθετήσει προστατευτικά κάγκελα, με μέλη της ΜΜΑΔ να έχουν παραταχθεί μπροστά από το σημείο διέλευσης.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










163