ΦΠΚ Πρωτοπορία: Ρίχνοντας λάσπη, επιθυμούν εργολαβικά να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη


Η ΦΠΚ Πρωτοπορία με ανακοίνωσή της αναφέρεται στα όσα σημειώθηκαν στις σημερινές αντικατοχικές εκδηλώσεις για καταδίκη της ανακήρυξης του ψευδοκράτους  και κατηγορεί την Προοδευτική ΚΦ ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις3 δράσεις του φοιτητικού κινήματος.

Αναφέρει στην ανακοίνωσή της:  

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση παρακολουθήσαμε σήμερα τη μαζικότερη αντικατοχική εκδήλωση της φοιτητιώσας και μαθητιώσας νεολαίας, που έλαβε χώρα τα τελευταία χρόνια. Το πάθος και η ένταση, πάντα σε κόσμια πλαίσια, που χαρακτήρισε την εκδήλωση διαμαρτυρίας, ήταν στοιχεία τέτοια που ενίσχυσαν το μήνυμα του πόθου για απελευθέρωση και επιστροφή. Σύσσωμη φοιτητές και μαθητές, διατράνωσαν την εναντίωση τους, σε όσους για χρόνια ολόκληρα, ασελγούν εις βάρος της αιμάζουσας πατρίδας μας.

Ενώ λοιπόν το οργανωμένο φοιτητικό κίνημα διέγραφε, την αρτιότερη, από πλευράς μηνυμάτων αντικατοχική εκδήλωση του, κάποιοι συνειδητά επιθυμούν, να ακυρώσουν τη σπουδαιότητα της μέρες, κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα. Ρίχνοντας λάσπη, επιθυμούν εργολαβικά να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, προς άγραν εντυπώσεων. ΕΔΟΝ και Προοδευτική με θράσος και μένος, αφού πρώτα δε μπόρεσαν να ακυρώσουν με διάφορες προφάσεις τη συνθηματολογία και τα μηνύματα της μέρας, επιχείρησαν και επιχειρούν να αλλοιώσουν και να εκμεταλλευτούν για μια ακόμη φορά τις δράσεις του οργανωμένου φοιτητικού κινήματος. Χαρακτηριστικό μάλιστα της προσπάθειας ποδηγέτησης της όλης εκδήλωσης, ήταν πως έστειλε με απόφαση της ΠΣΕΜ, όλους τους μαθητές, εκτός των σχολείων της Λευκωσίας, να κάνουν αντικατοχικές εκδηλώσεις σε θέατρα και κλειστούς χώρους, μακρυά από το οδόφραγμα της ντροπής.

 Συνεχίζοντας στο θέατρο του αίσχους και του παραλογισμού, επιχειρούν να συσπειρώσουν τα ασυσπείρωτα, ταυτίζοντας την Πρωτοπορία με οτιδήποτε ακούστηκε εκτός πλαισίου, γεγονότα φυσικά μεμονωμένα. Ακολούθως τα συνδέει, όπως πάντα, με όλα τα υπόλοιπα κόμματα, που θέλει να στοχοποιήσει προς όφελος του καθ’ αγιασμένου πατρικού της κόμματος».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










210