ΦΠΚ Πρωτοπορία: «Είχε διαγραφεί το μέλος του επιτελείου Λιλλήκα που παρουσιάζεται ως Πρωτοπόρος»


«Ο πανικός που καταβάλλει τις τάξεις του υποψηφίου για την προεδρία Γιώργου Λιλλήκα, φαίνεται δεν έχει προηγούμενο. Σε μια προσπάθειά του να επιδείξει κινητικότητα στις τάξεις τις νεολαίας, κάνει άστοχες κινήσεις, τη μια μάλιστα να διαδέχεται την άλλη, κομίζοντας γλαύκας εις Αθήνας. Τη ρατσιστική του επίθεση στη νεολαία των Μαρωνιτών, φαίνεται να ακολούθησε ο πόθος του να επιδείξει αποδεκτικότητα στις τάξεις της μεγαλύτερης Φοιτητικής Παράταξης Κυπρίων Πρωτοπορία.

Προκειμένου μάλιστα να το επιτύχει, πέραν από την «εργοδότηση» τάχα ανεξάρτητων παρατάξεων, επιστράτευσε τον προαιώνιο όρκο των Πρωτοπόρων «την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω», λερώνοντας το στα στόματα όσων ποτέ δεν αντιλήφθηκαν τι είναι Πρωτοπορία. Το άτομο που με θρασύτητα θέλει να σπιλώσει το όνομά μας, είχε μια σύντομη πορεία στο ΔΣ Τοπικής Επιτροπής της ΦΠΚ Πρωτοπορία. Η μηδενική προσήλωσή του στους θεσμούς και τις θέσεις της παράταξης, αλλά και οι προσωπικές φιλοδοξίες του, τον οδήγησαν στην έξοδο του από τη ΦΠΚ Πρωτοπορία και στη διαγραφή του. Ως εκ τούτου, οι μετέπειτα πολιτικές του επιλογές είναι χαρακτηριστικές πολιτικού όντος με χαρακτηριστικά ανεμόμυλου σε πλήρη λειτουργία, και δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση την μεγάλη πατριωτική παράταξη της Φ.Π.Κ. Πρωτοπορίας. Δεν είναι μάλιστα καθόλου τυχαίο με το ποιον επέλεξε να ταυτιστεί.

Αφού διεκδίκησε εκλογή του στο ΔΣ της ΕΦΕΚ Αθήνας, στο οποίο απέτυχε αποφάσισε να συνεχίσει την τυχοδιωκτική του πορεία και μετά το τέλος της φοιτητικής του ζωής, έχοντας επαφές με το επιτελείο νέων του Γιώργου Λιλλήκα. Προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη σύντομη παρουσία του στην Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία Αθήνας, αποκρύβοντας τη διαγραφή του από μέλος της, καθώς και τις μετέπειτα αποτυχούσες πολιτικές του επιλογές.

Η Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία, δεν πρόκειται να ανεχτεί οποιαδήποτε κατηγορία που να ψέγει την πατριωτική της καταβολή και την εθνική της επιδίωξη για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, αλλά και διασύνδεση με υποψήφιους προέδρους αμφιβόλου ιδεολογίας. Η τιμή για μας είναι χαρακτηριστικό που βασίζεται στη συνείδηση, ενώ η συνείδηση αποκτάται μέσω της εσωτερικής τιμής που μας περιβάλλει. Δεν περιμέναμε από άτομα που δεν γνώρισαν ποτέ την τιμή του να είσαι Πρωτοπόρος να μπορούν να εκφραστούν και με συνείδηση Πρωτοπόρου».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










97