Φυλακτού για το Νέο Σχέδιο Διορισμών: Ακόμη δεν μπορούμε να πούμε τίποτε


Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού με δήλωσή του στο Paideia-News για το νέο Σχέδιο Διορισμών αναφέρει ότι δεν μπορεί να πει τίποτε αν δεν ψηφιστεί προηγουμένως από τη Βουλή για να γνωρίζει ακριβώς το περιεχόμενο του νόμου. Αναφέρει στη δήλωση του:

«Συμμετείχαμε στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής και προσπαθήσαμε να πείσουμε τα κόμματα για τα διάφορα θέματα που μας προβληματίζουν.  Ακόμη δεν μπορούμε να πούμε τίποτε αφού μέχρι την Ολομέλεια της Πέμπτη  μπορεί να προκύψουν νέα στοιχεία ή αλλαγές. Ως πρόεδρος της ΠΟΕΔ θεωρώ δεοντολογικό να συγκαλέσω τα συλλογικά όργανα όταν ψηφιστεί ο νόμος και να συζητήσουμε τα τελικά δεδομένα και να κριθεί το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας. στη διάρκεια της συζήτησης εκφράσαμε τη σοβαρή μας επιφύλαξη και τον προβληματισμό μας για το ψηλό ποσοστό που δίνεται στις εξετάσεις  και στο τεστ δεξιοτήτων.

Για μας ως ΠΟΕΔ, υπάρχουν ζητήματα τα οποία και κατά την αυριανή μέρα θα προσπαθήσουμε να επηρεάσουμε, με πρώτο και κύριο το καθεστώς των αορίστου χρόνου στην εκπαίδευση και γι’ αυτό προχωρούμε τροποιητικές εισηγήσεις στη νομοθεσία».  




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter











155