Φυλακτού: Προσπάθεια εξόδου από το αδιέξοδο στην τρίωρη συνάντηση με τον ΥΠΠ


Σε μια προσπάθειά τους να βρουν διέξοδο από το αδιέξοδο στις επαφές τους, η ΠΟΕΔ και ο υπουργός Παιδείας Κώστας Καδής είχαν σήμερα τρίωρη συνάντηση. Από αυτή διαφάνηκε ότι έγινε ένα βήμα μπροστά, πλην όμως όλα θα εξαρτηθούν από τις επόμενες συναντήσεις.

«Σήμερα είχαμε την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, η οποία διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες. Συζητήσαμε τις προτάσεις του Υπουργείου για τα Νέα Ωρολόγια, το Νέο Σχέδιο Διορισμών και την Επιμόρφωση.

Η ΠΟΕΔ είχε την ευκαιρία να θέσει τα προβλήματα που την απασχολούν και ιδιαίτερα το ΝΣΧΕ. Η ΠΟΕΔ έθεσε τη θέση ότι όλα τα προβλήματα και θέματα της καθημερινότητας που την απασχολούν θα πρέπει να συζητούνται και να συνεξετάζονται στο πλαίσιο ενός συνολικού διαλόγου. Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση για τη συζήτηση που έγινε με τη Νομική Υπηρεσία και διαφάνηκε ότι και οι δυο πλευρές, με καλή θέληση μπορούμε να βρούμε λύσεις, οι οποίες θα είναι στο πλαίσια αποφάσεων της Οργάνωσης.

Ζητήσαμε από τον Υπουργό κάποια επιπρόσθετα στοιχεία, με σκοπό να διαμορφώσουμε κάποιες εισηγήσεις μας. Θεωρούμε ότι η στάση μας είναι εποικοδομητική αφού με τεκμηρίωση και επιχειρήματα προσπαθούμε να επιλύσουμε ανθρωπιστικά προβλήματα».

 



Share on Facebook


Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter











135