Global College: Έχει πιστοποιηθεί ο Κλάδος του Hospitality and Tourism Management, Πτυχίο (4 έτη)


To Global College ανακοινώνει ότι ο Κλάδος του Hospitality and Tourism Management, Πτυχίο (4 έτη), έχει πιστοποιηθεί από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης και θα προσφέρεται στο από τον Οκτώβριο του 2019.

Ο κλάδος δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης της κριτικής, αναλυτικής και συνθετικής σκέψης και εκπαιδεύει τους φοιτητές σε θέματα που αφορούν την φιλοξενία και τον τουρισμό, ένας τομέας ο οποίος αποτελεί ίσως τον σημαντικότερο πνεύμονα της οικονομίας μας.

Παράλληλα καλλιεργεί την αποτελεσματική γραπτή και προφορική επικοινωνία, εξοικειώνει τους φοιτητές με την ανάπτυξη στρατηγικής σε επιχειρησιακό πλαίσιο και τους εκπαιδεύει στις διάφορες ειδικότητες και ρόλους του κλάδου, προετοιμάζοντας τους με αυτόν τον τρόπο για γίνουν οι μελλοντικοί ηγέτες στον τομέα της φιλοξενίας και τουρισμού.

Οι φοιτητές μεταξύ άλλων διδάσκονται Food & Beverage Management, Human Resources Management, Hospitality and Tourism Marketing, Front Office Operations, Housekeeping & Maintenance Management, Restaurant Operations Management, Food & Beverage Cost Control, Innovation in Tourism & Hospitality Management. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πρακτική άσκηση σε διάφορους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας, ενώ η άμεση διασύνδεση μας με την αγορά εργασίας δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές μας για άμεση εργοδότηση τους με το πέρας των σπουδών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Εισδοχής και Εξυπηρέτησης Φοιτητών στο τηλέφωνο 22814555.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










666