Γονείς Μέσης: Ικανοποίηση για τη διευθέτηση του προβλήματος με τα ΤΕΙ Ελλάδος


Με ανακοίνωση της Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης αναφέρει:

«Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε τη διευθέτηση του προβλήματος που δημιουργήθηκε με την ενσωμάτωση κάποιων ΤΕΙ σε Πανεπιστήμια. Μία διευθέτηση η οποία έδωσε τέλος στην αγωνία 300 περίπου υποψήφιων φοιτητών και τους δίνει την ευκαιρία να φοιτήσουν στη σχολή της επιλογής τους.

Ευχαριστούμε τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος, τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, αλλά και τον Πρέσβη της Ελληνικής Δημοκρατίας, για την ευαισθησία που επέδειξαν και για την αμεσότητα των ενεργειών τους προς επίλυση του προβλήματος.

Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα επιλυθεί και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την φοίτηση των παιδιών στις Μουσικές Σχολές της Ελλάδας (Κέρκυρας, Θεσσαλονίκης, Άρτας). Είμαστε σίγουροι ότι θα επιδειχθεί η ίδια κατανόηση και ευαισθησία και θα δοθεί η καταλληλότερη λύση, ούτως ώστε και τα παιδιά αυτά να μπορέσουν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.

Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας ούτως ώστε να μην αδικηθεί κανένα παιδί και κάθε γονιός να δει το παιδί του ευτυχισμένο να ακολουθεί τα όνειρά του».
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter72