Η ΦΕΠΑΝ στηρίζει τη διεξαγωγή τουρνουά καλαθόσφαιρας εις μνήμην του Νεόφυτου Χανδριώτη


H Φοιτητική Ένωση  του Πανεπιστημίου Κύπρου,με ανακοίνωσή της χαιρετίζει την προσπάθεια που καταβάλλει το τμήμα των Μηχανολόγων Μηχανικών και Κατασκευαστικής για τη διοργάνωση Τουρνουά Καλαθόσφαιρας εις μνήμην του συμφοιτητή μας Νεόφυτου Χανδριώτη, που απεβίωσε τον περασμένο Δεκέμβριο χάνοντας την άνιση μάχη με την επάρατη νόσο. Και συνεχίζει: "Θέλοντας να τονίσουμε το θάρρος του συμφοιτητή μας που επέδειξε στα δυόμιση χρόνια που πάλευε σε αυτή την άνιση μάχη με αυτή την αρρώστια, στηρίζουμε με όλες  μας τις δυνάμεις σαν Φοιτητική Ένωση το τουρνουά Καλαθοσφαίρισης που γίνεται εις μνήμην του".

Το τουρνουά Καλαθοσφαίρισης θα διεξαχθεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 16.00 – 21.00 στο Αθλητικό Κέντρο  του Πανεπιστημίου Κύπρου.  Θα γίνονται ομάδες των τριών.  Η συμμετοχή ανά άτομο θα είναι 5 ευρώ και τα έσοδα θα δοθούν σαν βραβείο σε ένα αριστεύσαντα του τμήματος ΜΜΚ στο τέλος της χρονιάς.

Για υποβολή συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τμήμα ΜΜΚ στο τηλ. 22892248 ή στην Δρ Θεοδώρα Κρασιά – Χριστοφόρου (krasia@ucy.ac.cy)".




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










735