Η ιστορία του μικρού ελέφαντα Μπαμπάρ με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου


Το Ίδρυμα Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, συνεχίζοντας την προσφορά του προς τη μουσική εκπαίδευση των παιδιών της πρώιμης παιδικής ηλικίας διοργανώνει σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού δύο απογευματινές οικογενειακές συναυλίες για τα παιδιά της πρώιμης παιδικής ηλικίας και τους γονείς. Οι συναυλίες οι οποίες πραγματοποιούνται μέσα στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «H ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΜΠΑΜΠΑΡ» οι οποίες πραγματοποιούνται και φέτος μετά από παράκληση του κοινού, θα δοθούν την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 στο Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου και την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2013 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στη Λευκωσία.Είναι με μεγάλη χαρά που η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου πραγματοποιεί οικογενειακή συναυλία στην Πάφο για πρώτη φορά με στόχο τη διεύρυνση της μουσικής παιδείας σε ολόκληρη την Κύπρο.

 

Τα παιδάκια θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ιστορία του αγαπημένου τους μικρού ελέφαντα Μπαμπάρ, με τη συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου, και τη μουσική επένδυση του F. Poulenc και ενορχήστρωση του J. Francaix. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν την εκτίμησή τους για τη μουσική και να γνωρίσουν τα μουσικά όργανα της ορχήστρας. Το πρόγραμμα  πραγματοποιείται υπό τη μουσική διεύθυνση του μαέστρου Άλκη Μπαλτά, με αφηγητή τον Πέτρο Γιωρκάτζη. Τα παιδάκια θα τραγουδήσουν επίσης με την ορχήστρα μας το Τραγούδι του Μπαμπάρ (σε ενορχήστρωση Βίκης Στυλιανού).

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο πρωινές εκπαιδευτικές συναυλίες για επιλεγμένα σχολεία μόνο οι οποίες θα δοθούν στη Λάρνακα. Δύο οικογενειακές απογευματινές συναυλίες για παιδιά 3,5 – 7,5 ετών θα δοθούν την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 στο Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου στις 18:30 και την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2013 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στη Λευκωσία στις 18:30.  Είναι απαραίτητη η εξασφάλιση εισιτηρίων και δελτίων ελεύθερης εισόδου από το ταμείο του Μαρκιδείου Θεάτρου Πάφου (Τηλ. 26 932571) την ημέρα της συναυλίας από τις 09:00-13:00 και από τις 15:00-18:00 και από το ταμείο του Θεάτρου Στροβόλου (Τηλ. 22 313010), από την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013, από τις 10:00-13:00 και 16:00-18:00. Εισιτήρια προς €5 (ενήλικες) και ελεύθερη είσοδος για παιδιά και νέους κάτω των 18 ετών).




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










338